Gammel Kongevej 174, 1850 Frederiksberg

Levering til private og firmaer

vI LEVERER OGSÅ OM SØNDAGEN

vI LEVERER OGSÅ OM SØNDAGEN

Altid flotte og friske blomster

AFHENT SELV ELLER FÅ LEVERET

Om os

Din Blomsterbutik På Frederiksberg

Forretningen ejes af Mehmet Cimen. Han har drevet Plantehallen siden 1987. Det har været vigtigt for Mehmet, at drive Plantehallen i traditionel forstand, med et stort udvalg af friske afskårne blomster, potteplanter samt potter og tilbehør som jord gødning, silkebånd og stearinlys. 

Altid friske blomster og buketter

Vores blomster og buketter vil altid fremstå friske og fyldige. Det har at gøre med, at vi vægter vores blomsters kvalitet højt. Dette betyder, at vi er blandt de første til at møde hos vores blomstergrossister, da vi gerne vil sikre os de bedste og mest kvalitetsfulde blomster til vores buketter, bårebuketter og andre produkter. 

Vores blomsterbutikkens værdier

Vi vil ikke have uforståelige regler for vores forretning og kunder: Du kan godt hæve over beløbet. Du kan godt bestille blomster til udbringning, selvom klokken er blevet mere end 15. Vi bestræber på at levere det umulige – for ja – vi bringer også blomster ud af helligedage og årets 52 søndage.

Altid ekstraordinær kundeservice i vores blomsterbutik

Prisen for at drive en redelig forretning er, at det er svært at tjene til livets ophold, som indehaver af en blomsterforretning. Derfor er vi også på andre fronter nødt til at gribe tingene lidt utraditionelt an. Her er nøgleordet: “Kundeservice”.

Kundeservice er blevet vores ultimativt mest værdifulde vare. Vi holder os ikke tilbage for at modtage kunder og ordrer i butikken, så længe døren stadig er åben og også efter at den er lukket og lyset er slukket.

Kontakt os

Lokation

Gl. Kongevej 174, 1850 Frederiksberg

Kontakt os

Tel. nr.  : 33 24 31 56

Email : plantehallen@plantehallen.com

Åbningstider

Man-Fre 09:00 – 19:00

Lør-Søn 09:00 – 17:00

Følg os
Scroll to Top